pollak 93cm

pollak 93cm

donderdag 11 juli 2013

Eerste van de kant..

Al heel de week aan het overwerken.. Als ik thuis kom om kwart over negen gris ik snel wat spulletjes bij elkaar en spring ik weer in de auto. Als ik opschiet kan ik nog een uurtje meepakken op een stekje dat op dit moment wel 's wat op kan leveren. De snelheidslimiet wordt een aantal maal overschreden en al snel ben ik op de plaats van bestemming. Als ik de tas opendoe blijk ik de doos met shadjes te zijn vergeten, k*t!
Dan maar met de plug.. Als ik over de dijk heen ben zie ik dat het eigenlijk al te laag is, toch maar proberen..
Ik doe een aantal worpen met de een ondiep lopende plug maar dit levert niks op. Was ik die shads nou maar niet vergeten. Ik kijk nog maar 's in het doosje pluggen en warempel, er zit er eentje in. Een roze gt'tje op een 17 grams kopje. Die moet het dan maar doen.. De volgende worpen tast ik de bodem wat af, voornamelijk slik. Wat dichter bij de dam tik in een paar stenen aan gevolgd door een tik, hmm had ook geen steen kunnen zijn.. Wat is die rocksweeper heerlijk gevoelig.. Nog maar een worpje. Als ik weer dichter bij de dam kom krijg ik weer een tik, dit is geen steen maar baars! Het is geen grote maar de voldoening wel, m'n eerste vanaf de kant en nog wel op de shad.
Even later verspeel ik het shadje en doe ik nog een paar worpjes met de plug, tevergeefs. Maar dat zal me een zorg zijn..

1 opmerking:

  1. Heerlijk om te lezen dat je al tevreden kan zijn met 1 baarsje!! Juiste mentaliteit Ronald!!

    BeantwoordenVerwijderen