pollak 93cm

pollak 93cm

vrijdag 29 juli 2011

28-07

Ik ben samen met Daniël weer met de kajak geweest, bij hem ging het beter als bij mij, hij ving eerst een baarsje, daarna een snoekje en toen een hele mooie snoekbaarsAfbeelding met 83 cm een nieuw PR voor hem.
Bij mij bleef het stil en bij hem ook, een tijd later ving hij op een ander stuk nog 2 snoeken en werd ik zo langzamerhand een beetje gefrustreerd. Maar gelukkig knalde er toen toch nog een mooie snoek op m'n pikefighter, het was meteen de grootste dus dat maakte de dag toch weer goedAfbeelding88cm
later ving m'n maatje nog een snoekbaars en ik nog een snoek dus was het toch weer een leuke dag op het water..

Groeten

donderdag 28 juli 2011

27-07

Ik ben weer 's op de zeebaars geweest.. Het duurde een tijdje voor er wat actie kwam maar op den duur knalde er toen ik aan het trollen was een vette baars op. Ik was met 2 hengels tegelijk aan het trollen dus ik dacht ik draai eerst de andere ff binnen om problemen te voorkomen. Had ik dat maar niet gedaan want toen ik net aan de dril wou beginnen schoot ie los, aaarghhh! Ik had voordat ik begon juist andere dreggen aan die plug gehangen omdat ik de originele wat te zwak vond maar toch eentje half opengebogen.. Gedesillusioneerd zat ik een tijdje in m'n kajak, was al een tijdje geleden dat ik een grote gehaakt heb dus ik baalde ontzettend. De 2 kleinere die ik later ving maakten het niet helemaal goed..

Afbeelding
kon nog niet lachen..
Afbeelding
en nog niet..

Nog een avondsessie op het zoete gedaan, een paar baarsjes en een snoekbaars..
Afbeelding
Afbeelding

Groeten

zaterdag 23 juli 2011

Avondje zoet..

Ik ben gisteravond samen met Daniël met de kajak weggeweest. Het plan was om tot in het donker te gaan vissen om te kijken of de snoekbaarzen dan los gingen.
De actie begon al snel, m'n maatje ving al snel een snoek(je) op de aruku shad
Afbeelding
 Die er ook maar aan gehangen en ik pakte ook al snel een snoekje en even later een snoekbaarsje
Afbeelding
 De rammelaars deden het dus, dus op de andere hengel er maar een SD aan gehangen. Deze klapte even later dubbel. Ik voelde meteen dat dit wat serieuzers was, ik ben al een tijdje op jacht naar de meter dus m'n bloed begon aardig sneller te stromen.. Toen ik ze voor het eerst zag dacht ik er ook even aan maar helaas ze bleek maar 88 cm te zijn maar door d'r omvang leek ze veel groter. Geen PR dus maar wel de zwaarste.




Afbeelding

Daarna bleef het lang stil en vingen we trollend niks meer. Totdat we bij een sluisje maar wat zijn gaan werpen, m'n maatje pakte 3 snoekbaarzen op de shad en mij lukte het niet.. Maar even later pakte ik dan toch nog de grootste snoekbaars op een dieplopende plug

  Afbeelding cm'tje of 65..

Best een geslaagde avond dus..

Groeten


Meld dit bericht

update..

Even niks geschreven, maar heb niet stil gezeten. 3 weken geleden een klein weekje naar Ierland geweest. Het weer werkte niet echt mee, vangsten waren redelijk maar we konden niet optimaal vissen. Na de superweek van vorig jaar moesten we ook niet al teveel verwachten. Ook niet veel foto's gemaakt maar we hebben ons best vermaakt..


Van de week ook maar weer 's een poging gedaan op de zeebaars, de wind ging er uit dus kon ik weer 's met de kajak, troebel water maakte het niet echt makkelijk maar wist er 2 trollend te vangen en een losser, de MB x-live revenge levert toch altijd wel een visje op

Binnenkort meer..