pollak 93cm

pollak 93cm

zondag 27 maart 2011

Mooie afsluiter op het zoete..


27-03-2011


Vandaag op het spuikanaal gevist, eerst wat brugpijlers afgevist met de shad en dropshot, een klein baarsje bleef niet hangen.. Daarna maar wat gaan trollen, lange tijd niks maar toen klapte er toch een mooie baars op de oranje x-rap shad.
Afbeelding
nieuw PR'tje(41cm)
Even later klapte er weer iets op, sterker als de baars, ik hoopte op een nog grotere baars maar het was een mooie snoekbaars in paaikleed.
Afbeelding
60cm..
Al met al een mooie afsluiting van het zoete roofvisseizoen, laat die zoute rovers maar komen!

Groeten

zondag 13 maart 2011

13-03-2011

Vandaag nog maar 's een poging gedaan samen met Daniel. De ene dag is de andere niet want vandaag was het lastiger. Toch mocht ik 3 snoekbaarzen en een snoekje vangen. Daniel had een off-day en blankte. Z'n toverplug van gister leverde niks op en een van mij waar ik er gister 1 op had deed het ook niet. Ik had er 1 op de plug van gister, de storm deep jointed minnowstick. En de rest op een goudkleurig Daiwaplugje dat ik maar 's probeerde, die is dus goedgekeurd ;) Afbeelding
Afbeelding

Groeten

zaterdag 12 maart 2011

Dikke snoekbaarzen

Afgesproken met Thomas en Daniel om een lekker dagje te gaan vissen. Thomas had al vrij snel de eerste, een mooie snoekbaars. Daniel even later ook 1 en ik na een tijdje ook een mooie, 65 cm.. Afbeelding
Dus meteen een nieuw PR. Een tijdje later stond de teller bij iedereen op 2, m'n PR meteen weer met een cm scherper gesteld dus dat ging lekker..
Op een ander stukje water ving ik er nog 2, 63cm en weer een nieuw PR van 70cm, yes!Afbeelding
Daniel scherpte z'n PR ook aan met een mooie van 67cm.Afbeelding
We vonden het wat vreemd dat er geen snoek tussen zat, even later had Daniel weer vis en dit was wel een snoek, 74cm.
Ik ving de laatste, 61cm, waarbij mijn teller dus op 5 dikke snoekbaarzen stond. Wat voor mij dus een absolute zoete topdag is. Mijn topvanger was een 2 delige diepduikende storm plug in een baarskleur, Daniel ving alles op een dieplopende savage 4-play 12cm firetiger. De snoekbaarzen lagentussen de 2 en de 3 meter water..

Groeten