pollak 93cm

pollak 93cm

maandag 14 februari 2011

12-02, 13-02

Afgelopen weekend weer op snoekjacht geweest, zaterdag het stadswater. Een mooie snoek gehaakt op de jerk maar schoot los. Even later had Daniel 'm op de swimbait, 81cm.. Bij deze ene snoek bleef het helaas.
Zondag weer gekajakt op de Binnemaas met z'n vieren. Afgesproken met Leo en Thomas. Leo was de eerste die een vis haakte, en wat voor een! 1.12m! Zowiezo een topweek voor Leo want eerder deze week had ie z'n PR al verbetert van 98 naar 1.02m.
Een tijdje later knalde er 1 op m'n 4-play, ook een mooie. Ik kreeg 'm bij de kajak maar zag dat ie licht gehaakt zat, toch probeerde ik de kieuwgreep en dat ging iets te moeilijk waardoor ie loskwam voor ik ze goed kon pakken
had 'm bijna:(

Ik schatte hem een cm of 90 dus dat was een pr geweest. Een tijd later kreeg ik nog een aanbeet deze heb ik maar wel met de lipgrip gepakt. Een klein pleistertje op de wond..


Volgend weekend weer op jacht naar de meter;)


zondag 6 februari 2011

05-02,06-02

Gister nog even 2 uurtjes in het stadswater gevist, voor het eerst met de jerkbait. 2 snoeken gehaakt, allebei de snoekn onthaakten zichzelf tijdens de landing..
Vandaag met een gezellige groep kajakkers wezen snoeken, door de harde wind was het erg lastig vissen.. Niks gevangen, van de 16 man waren er 2 met vis geloof ik, volgend weekend beter..