pollak 93cm

pollak 93cm

maandag 31 januari 2011

29-01-2011

Zaterdag samen met Daniel de kou getrotseerd en nog maar 's een poging gedaan om een snoekbaars te vangen, wederom op het Haringvliet. Voor het eerst met verwarmde inlegzooltjes gevist aangesloten op de accu. Eindelijk geen koude voeten meer, dus een goede investering. Het was nog steeds niet makkelijk om een visje te vangen, eerst richting de brug gegaan, verticalen, diagonalen, niks..
Dus maar weer naar de stek van vorige week gegaan, de koude wind stond niet zo lekker en maakte het niet makkelijk. Met m'n neopreen handschoenen kreeg ik ook nog iets te koude vingers. Ik wou er eigenlijk al de brui aan geven toen Daniel toch een mooie snoekbaars haakte, vlakbij de kajak schoot deze helaas los omdat ie zeer licht in de lip gehaakt zat. Jammer want z'n pr had ie verbeterd..
Toch nog maar ff doorgevist natuurlijk en zowaar haakte ik er nog een, zelfde tactiek als vorige week. 10grams kopje met fluogele 7cm saltshaker werpend het talud afvissen. Weer op een metertje of 3.Afbeelding

zondag 23 januari 2011

22-01-2011


22-01-2011


Haringvliet,
Een behoorlijke opkomst vandaag voor een gezamenlijke snoekbaars sessie. We waren met een mannetje of 13 en de vooruizichten waren niet al te best. Bruin water en de dag ervoor was er niet al te best gevangen.. Maar met zo'n groep komt er vast wel een visje boven, op het diepere water was genoeg vis te zien op de fishfinder maar de meeste snoekbaarzen werden uiteindelijk gevangen op ondiep water, tussen de 2 en de 5 meter. Maat Daniel ving er 1 slepend, cm of 50.

Image
Verticalend lukte het me niet, maar toen ik werpend het talud af ging vissen kreeg ik wel aanbeten en ving ik 2 mooie snoekbaarzen. 58 en 63 cm..
Image Image
Dus wij hebben onze PR's weer verbroken;)

Ik vond het een geslaagde dag..

Groeten
catching is a bonus, releasing a bigger one...

zondag 16 januari 2011

16-01-2011

Gister m'n eerste visje van 2011 gevangen, vandaag stond een kayaktrip gepland maar heb gister alvast maar even van de kant in het stadswater gevist, vin gnog een snoekje ook..
Vandaag dus samen met m'n maat wezen kayakken in polderwater, allebei 1 snoek gevangen. Die van mij wou niet op de foto(liet 'm los omdat ie spartelde net voor de foto)..
2011 is gelukkig niet visloos begonnen..